Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärd och främlingar

Att sikta dina ögon är det jag fruktar mest, om de glöda.

Annars ses vi en annan dag, min forna kamrat.

I dina ögons saknad, fäller du tårar av harm.

Den svarta kärleken ger mig ett inre kaos.

Du ska inte glömma mig, men du ska gå nu.




Fri vers (Fri form) av Michael Folke Alfvén
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-17 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén