Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koder i alfabetet

Likt uråldriga gömda koder i alfabetet
jag försöker tyda tillvaron
Är QRST koden för inre kristenhet
och den mystiska visdom frånvaron

Det som nu sägs vara våra sanningar
är en planerad historia så trasig
Det gäller att öppna porten till strömmingar
och låta krafterna i sinnet visa sig




Bunden vers av oldforsuns
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-11-03 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns