Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i honungs sken

Milda honungslampor
blickar ut
över perrongen

smälter samman
med trädens löv
i stadens sken

regnet småkittlas
med vinden

medan hemflyende
trötta siluetter

omfamnas av mörkret




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-11-03 20:41



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fin, levande ögonblicksbild. Förflyttar mig dit när jag läser och jag känner och ser.
2020-11-05

  Seasons VIP
Mycket vackert!
2020-11-04

    ej medlem längre
Jag gillade detta allra helst mycket!!!

"regnet småkittlas
med vinden"


2020-11-03

  BenGust VIP
Höstmörkret båda lindrar och fjärmar.
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP