Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens ro

Ensam i tystnadens rum

Alla dörrar stängda

orden faller över läpparna

Du är värdefull tvivla inte på det

Känna på ensamheten kan vara svårt

Var du än är

Låt då känna det finns alltid hopp

Hur än natten dagen blir

Låt stillheten göra att du längtar till nästa dag och får förväntan

och glädjen att spira

Ditt hjärtas  röst är alltid viktigast

Låt den tala öppna upp allt......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-11-03 21:09



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
livet från den bästa sidan både natten och dagen
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP