Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåklockans sång

den midnattsblå roboten stod
ensam på kullen
träden vajade i bakgrunden
ingenting kunde rädda honom
jag smörjde mig med handsprit
jag drack sprit
jag såg hur det förflutna brann i horisonten
den gamla världen
som ett sjunkande skepp
typ vasaskeppet
vi dansar nakna i ringen av eld
vi dansar nakna i ringen av lungsjukdom
jag plockar blommor i ditt
hår
blåklockor
som sjunger mig kvar
som fäster sina lysande sköra stjälkar
över klyftan
black raven is in the house
när dina ögon strösslar
stjärnor
över min nakna kropp
innanför mitt bröst
fladdrar den mörka skogen
böjer sina grenverk mot den
förmultnande marken
kan vi inte bara stänga dörren
och stanna i den här drömmen
för evigt?




Fri vers av Fridisen
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-11-03 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridisen
Fridisen