Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Fönstren skallrar i vinden

Likt hackande tänder

Tårar rinner ner för kinden

Bildar strama ränder

 

Hemmet känns öde

Bara eko till svar

Sörjer den döde

Nu är jag ensam kvar

 

Sorgen bleknar aldrig

Bara byter form

En del av en förblir enslig

I en evigt pågående storm

 




Bunden vers (Rim) av Marshaln
Läst 172 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-11-04 00:00



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Drabbande; svårskriven utan erfarenhet om ämnet. Bilderna etsar sig fast.
2020-11-11

  LinneaH
Jättebra skrivet!
2020-11-11

  Nils-Robert
Vackert skaldat
2020-11-06

  Tehya
Djup och mycket vacker...
2020-11-04

  Maud Louise
Varje ord i din dikt skriker av en smärta som jag så väl känner igen. Tränger igenom mina förträngda skal! Bra skrivet om sorg o smärta
2020-11-04

    ej medlem längre
Vacker, många kan nog känna sig igen i detta..
2020-11-04

  siv birgitta.a. VIP
livet går vidare .dom finns i vårt hjärta - i både glädje och sorg har mist många .
kära
2020-11-04

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
stark!
2020-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om sorg och saknad!
2020-11-04

  AiA Maria den fria
Sinnligt
Berörande


Tack!
2020-11-04

    ej medlem längre
Vacker och som det är.
2020-11-04

  Coldasice VIP
Sorgsen men ändock vacker.
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Marshaln