Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följ mig

Ta min hand
Slut dina ögon

Följ med mig
In i drömmen

Där kan vi vara
För alltid
Utan slut

Allting förblir
Vackert
Skimrande
Kärleksfullt

Tills våra ögon öppnas
Och dagen åter gryr




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-04 00:03



Bookmark and Share


  Maud Louise
Ömt, innerligt o vacketr
2020-11-05

    Marshaln
Jättefint!
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP