Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya ögonblick

I tystheten
Känslan av den ro
Dit själen längtar

Vilar spunna ord

Guldtrådar

Att följa
Till ett nytt kapitel
Av livets rikedomar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 101 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-04 09:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det låter som en spännande resa.
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish