Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går inte att förneka att denna skrivning har drag av den hysteriska diktens algoritm


Den olyckliga kärleksdiktens algoritm


Vart tog du vägen

vi som älskade så starkt

jag är förlorad




Bunden vers av Horace
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-05 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace