Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kosmiska kärleksdiktens algoritm


Jag älskar alltet

alltet älskar mig alltid

kärleken lever




Bunden vers av Horace
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-11-05 08:50



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Åh fan !
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace