Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När sanningen kommer ikapp..


Tack.

Tack
För att universum lät mig se dig
Att jag fick förmågan
Att förstå
Att ingen annan kan mig förmå
Att känna för som du fick mig att inse
Livet är kort
Ja livet är dyrbart
Och kärleken..
Kommer aldrig ersätta
Kan aldrig ersätta
Det du gjorde med mig.
Det kan aldrig bli du och jag
Aldrig vi
Jag är lugn med det
Jag förlikar mig med det faktumet
Att universum har en plan
För alla oss själar..
Men vi
Kan aldrig bli ett.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-11-04 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP