Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En extremt tråkig dikt, kropp-föda-sex runt runt runt


Den zoologiska naturdiktens algoritm

lodjur och grävling

fria att söka sin mat

njuter parning kort




Bunden vers av Horace
Läst 64 gånger
Publicerad 2020-11-06 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace