Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevande # 11 : ÅskOväder i November

 

 

 

ÅSKoväder i november!?! Kvarhängande sommar mixas med instormande vinter. Blixtarna besökte nästan exakt på samma gator som jag (slog ej ned) halvtre på natten, tätt följt av vräkande skurvatten. När man börjat tro att Regn är vad som Regerar världen dygnet runt... hade totalt glömt räkna med åska också!! Inbillade mig två sekunder det måtte vara nåt sorts eko från den amerikanska valvakan = laddad kamp mellan nygammal luft och nygammal luft. Min kollega i motsvarande läge fick för sig att mobilbatteriet exploderade, när skärmskenet plötsligt övertrumfades, tusen gånger ljusare... Resultatet bidar sin tid - inget är klart på herraväldets stjärnbeströdda himlavalv.
 
 
 
 
 
 
 
 



Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-04 17:39



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Prima! du ger "nyhetstorka" en ny betydelse, positiv ;-) Jo, något lättare att hålla tidningarna torra som jag mestadels har bakom mig i sidoväskorna på cykeln ..medan breven i den naknare framlådan oftare möter blötan först - så får där hålla på med plasthölje av och på..
2020-11-12

    prima donna
uppladdade och nedbaddade i novemberrusket
månde tidningarna höll sig torra (nyhetstorka?)
2020-11-11

  100apor
Haha jag vill också tro att valet antar en fysisk form. Trumpen har ju redan mycket inflytande i "molnet". Bättre regn och rusk än radioaktivt nedfall ändå! (silverkant)
2020-11-05

  lodjuret/seglare VIP
Åskväder eller åskoväder, är det bara en skillnad i stavning? Tyckte även jag att det slamrade en smula här om dagen. Men det var nog bara Perssons pack som härjade en smula, de kan ha lekt 'bränna ned en skola' eller 'undras just om dragande av eld på en sticka kan påverka vad som ställts i sådan stillhet på en parkering nära Stig. Ja, en måste verkligen låta barnen få leka av sig den värsta ledan, tråkigt vore ju om de fick ha tråkigt mer än fem minuter i taget. Jag läste din text med viss energi, den stegrade sig som en häst inför alltför höga glasade murar i 'Paj-Ala'...
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP