Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste bli färdig med naturdikterna, förlåt


Den allmänmänskliga naturdiktens algoritm


jag i naturen

älskar myror och buskar

grönskan är mitt hem




Bunden vers av Horace
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-06 22:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Lägg ut, lägg ut' som hördes åt en brygga till, blandat är gott, det sägs stundom.
2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace