Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den goda livsdiktens algoritm


mitt liv är så bra

ditt liv är också väldigt

fritt och rikt och sunt




Bunden vers av Horace
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-11-08 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace