Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
UR ARKIVET


Denna kvinna.. oooh my..


Och där var hon

Från ingenstans
Dök hon upp igen

Som en spark i magen
Kändes hennes bild mot min näthinna

Hennes blick direkt i min
Nästan svart
Het

Och dessa läppar
Röda

Varma som röd chili
Fuktade av tunga

Fylligt mjuka

Smakande mina






Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-04 12:52



Bookmark and Share


  Horace
Koncentrerat och välskrivet
mitt i all åtrå inget onödigt

Medryckande bra
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish