Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela roll

Spelar det någon roll vem som vinner
när din röst ändå försvinner
Oavsett de på dina ögon sätter en dimmer
likt en blind i brusets flimmer

De spelar roll i en teater framför gardiner
serverar livsinnehåll med mediciner
En publik i slaveri tillslängda några sekiner
för att ge just dig verklighetens endorfiner




Bunden vers av oldforsuns
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-04 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns