Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4/11

Mörknande dagar; 
löven glesnar i träden 

- sommarljuvt fjärran




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-04 16:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin haiku...stämmer bra just nu...
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP