Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formuleringar

Bakom
vackra
motiv
och
formuleringar
finns en
baksida

En bakgård
där ingen
vill vistas

En plats
för oss
utan sol
i våra händer

En plats
där regnet
faller
till
marken

utan återvändo...

Bakom fasaden
finns en djupgrå
sorg och livets
vilsenhet har
gjort sig hörd

Men vi kan
glädja oss åt
vackra ord
och djupblå
himlar

tills vi möter
oss själva...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-04 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP