Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orättvisor, våld, krig.. i världen sker mycket. Och kan jag hjälpa bara en enda genom att använda min röst och mina ord så gör jag det.


Min röst

Ibland tänker jag att man kanske borde vara tyst..
Bara lyssna
Ta in
Inte ha en åsikt
Inte kämpa för något
Det vore lättare

Men ska livet vara lätt?

Hur kan jag vara tyst
När jag har fått en röst
En stark och stadig röst
Jag har fått ordens magi
Att både kunna tala och skriva

Jag har fått modet att stå upp
För dom som inte kan ta kampen själv
Jag kan tala och skriva för den som inte kan

Efter att ha begrundat detta ett tag..
Så kommer jag aldrig vara tyst
Aldrig välja det lätta valet




Bunden vers av Coldasice VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-04 20:57



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Helt rätt :p
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP