Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnens likvideringar

Lyfter min blick och ser fotografier från förr
men minnet spelar mitt ett spratt
Har det hänt eller har jag gått in i någon annans dörr
eller hänger de där bara för att

Finns det en anledning till minnens likvideringar
nu tankarna blir allt fumligare
Måste vifta bort dessa virriga funderingar
då tröttheten gör allt grumligare

God natt




Bunden vers av oldforsuns
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-11-04 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns