Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att anordna ett lotteri med fina priser är än mer lockande än det som var förut men som inte längre är.


Nu är vi moderna.

Varför ska ni ta oss?

Vi måste få in pengar.

Nä, vänta här lite, stopp!

Dom ska inte vara med i någon sexhandel!

Men vi behöver ju få in pengar.

Ja, men inte så, varför tvingar ni kvinnorna?

Vi män har makten.

Ja, för vi har pengar.

Men ge då dessa till kvinnorna utan ha sex.

Kopplar inte Era hjärnor i detta exemplet?

Äsch, har inte tänkt på det förut.

Grabbar, vad gör vi nu, det blir inget.

Lotteriet,
Det tyska Madamslotteriet, minns ni inte?

Ja, fan vi söker lotteritillstånd!

Perfekt, ett sånt som alla vill vara med på.

Men hur får vi sexet?

En sexdocka bordell.. lägg av med en docka?

Det finns ju redan på marknaden, gå dit du..

Jag är kär..

I vem då?

Där kan du få något.

På riktigt, vi har rollspel, jag är livvakten.


(I den här texten pratar flera stycken karaktärer)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-05 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP