Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F.R.I.D.R.I.F.T.

F är för Friheten att finnas till
R är för Reaktansen mellan väsen
I är för de Inre potentialerna
D är för Drivlinan du knöt fast i underjorden
R är för Rastlösheten i ditt blod
I är för Inkubationstiden mellan inflöde och utflöde
F är för Fästpunkten mellan dig och himlens tomhet
T är för Turbulenståligheten i väntan på det okändas ankomst




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-05 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP