Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


är ett sändebud om att kärleken ska grönska


visst vissnar vissa visa?

visst vissnar vissa visa? så låt mig visa en visa/
som ej går att köpa, med visat du visat de vilsna/
slitna som krigar kritar och slirar/
att dom i dina ögon inte är nog fina/

för jag ser bomber regna om det finns något att vinna/
på oljepengar som får blodet att rinna/
dom tycker inte mina åsikter borde få finnas/
för jag vill bränna alla horor i riksdagen/

dom tjänar blodiga pengar ljuger och hycklar/
är på soliga stränder när vi fryser i kylan/
eller sitter i celler inne i finkan/
eller bitter på bänken och dricker från pluntan/

men till slut kanske vi finner en början/
som inte känns så surt att i munnen tugga/
hoppas det vänder nu det är vad jag skulle önska/
är ett sändebud om att kärleken ska grönska/



vers2:
djupet i fickan är alltid i grunden en fiktiv lycka/
sjukt va det hycklas! för att kontrollera murar bygga/
sjuka små jyckar som låter sej domineras/
egna viljan bortblåst och utbytt mot kvicksandslera/

som distraherar varenda sekund du har tid över/
men jag hoppas att antalet livshackare blir större/
och skitsnackare till åtlöje dags att vända på pyramiden/
dom riktiga skurkarna är dom med kostym som styr er/

genom tv burkarna förvrängs den verkliga synen/
om vad som egentligen har betydelse tänks ej på mycket/
men vi känner det underbubblande från bröstkorgen till halsen/
hur plasten äter upp oss inifrån som obotlig cancer/

dags att tänka själv dags att ifråga sätta/
dags att försöka förstå varandra dags att låta lågan bränna/
och glädje tårar känna då vi vägra låtas härskas/
och kärlek blir viktigare än hur mycket stålar man har att bränna/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-05 03:39



Bookmark and Share


  Bensodiazepiner20
Grymt
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl