Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lapande

Kattens päls elektrisk
ögonen halvslutna
vi lapar sol
en oväntad dag
i november.




Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2020-11-05 10:48



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Fin text om en fin dag !
2020-11-07

  Anya VIP
Jaa november har sannerligen öppnat fint. Solen skiner och temperaturen är mild. Fint fångat av dig.
2020-11-07

  Blomma-Stjärna VIP
ett ögonblick av vardagsmys och frid -
en glimt av sol när vi vant oss vid mörka dagar!
2020-11-06

  Marita Ohlquist VIP
En mysig stund att njuta av!
2020-11-06

  Bodingen VIP
Denna trötta lilla katt
för solen lagt sig platt
lapar sin mjölk och sol
får el av plus och minuspol

2020-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat om kattsällskap i vacker novembersol.
2020-11-05

    Sefarge VIP
Katta-lycka
Tillsammans
Bland det allra
bästa är?
;)


2020-11-05

  BenGust VIP
Att kunna lapa sol i november, kan inte ens katten motstå.
2020-11-05

  Lottie Ålhed VIP
Fint om det oväntade!
2020-11-05

  Niliboy
Härligt!
2020-11-05

  alicja lappalainen VIP
vacker!
2020-11-05

  Kajan VIP
Så varmt, kärleksfullt och alldeles, alldeles underbar bild.
2020-11-05

  Sparvögat VIP
Att lapa sol i samvaron med en kisse låter underbart...
2020-11-05

  ULJO
Fin kattdikt
2020-11-05

  Solstrale VIP
Så fin katt-romantik! :)
2020-11-05

  Öknens Ros VIP
Låter mysigt!
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP