Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

 

 

längtande du sluter mig i din famn

din varma hud mot min

du är min trygga hamn

du är mitt allt, någonsin

 

läppar möter läppar varma

tungors dans skön åtrå

detta är bra karma

till himmelsk höjd vill nå

 

heta vågor strömmar

små gnistor av kärlek

det är som ljuva drömmar

det är en lättjefull lek

 

livsandar vill nå sin klimax

förena man och kvinna

tillfredsställelse till max

man har allt att vinna

 

utan kärlek ingen vill vara

det är så bara

kärlek är det bästa ting

utan det är allt ingenting

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-11-06 10:06



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Det är med kärlek som med whisky, den tar slut".
2020-11-09

  Kungskobran VIP
Absolut närhet
2020-11-06

  AndLou VIP
Mycket vackert!
2020-11-06

  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit .vackra tankar
2020-11-06

    Lena Staaf VIP
Att ge sig hän med sin älskade. En av livets stora höjdpunkter.
2020-11-06

  AiA Maria den fria
Fri
Lust
Glädje
Längtan

i kärlekens namn


Tack!

2020-11-06

  Feliaxel VIP
Fantastiska kärleksfulla rader
2020-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2020-11-06

  ULJO
Kärlek när den är som allra bäst.

2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP