Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill alltid ha dig naken

I mina ögon är du alltid naken
Du klär alldeles utmärkt i din Adamsdräkt

Jag når dig bäst med långa blickar
Nära kyssar

Min mun som cirkulerar
Mellan dina lår
Och hjärtetrakten

När du sen bottnar

Når

Ser

Mitt inre

Voltar världen
Roterar den kring sin axel

För att till slut stanna

Tiden




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-05 12:34



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Och det är då som Kraken kommmer och
knackar på dörren, Nina
Bus eller godis?

:-)
2020-11-06

  Horace
efter # me too är jag bunden
av mitt löfte till mig själv att
aldrig yttra mig kring det
din h.r.i.a text berör, än
mindre beröras av andra
h..l..a texter som är så
s...a att jag skulle kunna
läsa sönder dem, för att
tala med lånad tunga
med med rent hjärta

Bokmärke!
2020-11-05

  Öknens Ros VIP
Sensuellt!
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish