Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Go away ( bidrag till coronaantoligi)

Ja se detta år
Lämnar stora sår
Då hon skördar sina offer

Hon den där Corona
Som kom att hela världen förvåna

Där hon slår sig fram i världen
På den obarmhärtigt infekterade färden

Välter tron och hoppet

Och som stannar längre än man väntat

Man kan fan tro
Att den som är allsmäktig med oss skämtat

Vi önskar henne åt helvete
För att på ny kula få börja

Och mest av allt för att få slippa

Mista och att sörja




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-05 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish