Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en känsla som kom över mig


Renad

Ett stilla regn
Inombords
Det renar
Sköljer bort allt ont

Efter regnet
Får glöden syre
Det växer till en låga
Den brinner
Starkare




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-05 15:10



Bookmark and Share


  Koloristen
Får mig att tänka på den gamla låten "Rena mig, i elden från din Ande".
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP