Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen smed

De var då ett nedrans tjat om tid och stress
jag blir helt konkav
Ibland har jag bara lust att trycka på regress
så trött på detta skav

Alla är nog inte menade att leva i en stor flock
kanske är en av dom
Ska man behöva slita och offras till Molok
nej flykten nu kom

Vissa nöjer sig med att gnälla och se på serier
men så jag inte vill vara med
År efter år med några belöningar som ferier
men jag vill vara min egen smed




Bunden vers av oldforsuns
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-05 17:55



Bookmark and Share


  Maud Louise
Vara sin egen smed.... Håller med! Bra rimmat
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns