Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En rå bock

 

Vi kikade mot varann
mister Råbock och jag
brölade likt ingen ann
levt en helt vanlig dag

prio ett av överlevnad
sökt godtagbara födor
av hind vill få trevnad
även vilor efter mödor

boplats med ytor stora
på sin vakt är hela året
vill ej se flocken förlora
ty ulv är dem på spåret

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-05 21:34



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
En upplevelse att bocka av.....
2020-11-12

  Solstrale VIP
En säker metafor som gillas!
2020-11-10

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om råbockar som också har en del gemensamt med mänskliga bockar.
2020-11-06

  Öknens Ros VIP
Fina rim om ett av skogens skygga djur. Har man tur kan man få se en skymt av dessa vackra djur.
2020-11-06

    Sefarge VIP
Rimmande bockhorns poesi
i oefterhärmelig stil!
Olika sorters bockar
Finnes här i världen
De som pockar och
lockar samt andra
som med lögn och
Våld en bortplockar
När en så vänder
Andra sidan till?
;)



2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP