Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara den

Jag vill vara den

 

som det är tänkt

 

inte den som ingen når   

 

innanför ett yttre skal

 

bryter jag mig loss

 

känner mig fri .

 

 

 

 

 

 




Prosa av LizaH VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-05 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP