Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljum höststorm

Hösten skakar om naturen

Den hårda vinden leker

Med alla löv som nu virvlar

 

De få som fortfarande sitter kvar 

På träden

Klamrar sig fast som om varje sekund

Kvar på grenen är av största vikt 

 

En fruktlös dans i skuggan av dagsljuset 

Medan hösten dricker stora klunkar 

Av den snabba skymningen 

 

Medan fönsterrutor darrar i vinden

Hösten visar sina starka krafter

I avsaknad från kylans lugnande effekter 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-06 07:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh så vackert, jag älskar hösten!!
2020-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hösten, en övergång mellan sommar och vinter.
2020-11-06

  ULJO
Hösten kan vara underbar men snabbt slå om till stormar ljumma eller isande.
Fint skaldat
2020-11-06

  Solstrale VIP
Fint... och det är vemodigt när hösten härjar... Dock idag solen skiner, ovanligt för en novemberdag... Vissa år har november inte bjudit en enda solstråle... Men dina dikter lyser här, i vissa delar mörka poeter.se... Bra!
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP