Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålen

En tunn nål
en tråd

trär in
i det
förseglade
hjärtat

ett försök att laga
det trasiga
som ännu
är begravt

men,
muren är för kraftig

och nålen
för tunn




Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-05 23:41



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Melankoliska och sorgsna rader om smärtan
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader