Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen stjärna

Jag håller en fallen stjärna i min hand
En liten sten
Svart och sotig
Lätt
Kall
Stött av färden
Märkt av tiden

Så många år
Så många minnen

En gång varm
En gång lysande
En gång vacker

Nu blott en liten sten

Jag håller en fallen stjärna i min hand




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-06 00:37



Bookmark and Share


  Maud Louise
Otroligt vackert! Att hålla en fallen stjärna i sin hand......
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP