Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även en drottning har sin pajas att spegla sig i...


min apa är kung

hans rike är diktens land

la femme a trouve’




Bunden vers av Horace
Läst 77 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-19 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace