Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Dammar bort deras tystnad, deras sorg.
Formar upp deras lik, väcker dem till liv, målar dem med deras sanna färger.
Tar av min sol och fyller dem med glöd. Allt.
För att ta bort de som har fått dem att spricka,
ger bort bitar av mig, lämnar stoft av mig själv i varje rad,
varje ord, och varje människa.
Minnet av mig lever vidare.




Fri vers av Lillmissmims
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-06 02:36



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Vacker text...kanske definitioner kring hur levandet ges mening...som att laga det trasiga och värma det kalla...
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lillmissmims
Lillmissmims