Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyvärr är drömförstärkarna redan slut på lagret!


Årets julklapp detta år!

Drömförstärkaren!
Med en drömförstärkare kan man komma långt
Bortom sina vildaste fantasier
Bortom tidernas begynnelse
Till andra sidan universum om man så vill
Farliga som snälla drömmar som ömmar men alltid med
lite klass och stil
Men så har ju drömförstärkaren också en säkerhets ventil
om man ut ifrån drömmen vill
Då väcker den en
Så man ska inte vara rädd för att använda den
Snarare tvärtom kommer du att bli mer medveten
om dina svagheter och styrkor
Vilket man sedan kan bearbeta när man är vaken
eftersom man hädanefter alltid kommer ihåg hela
drömmen som man har i sömnen
Inte dåligt va?
Så skaffa dig en drömförstärkare du med så får du se
vad den kan ge
Du kommer aldrig att ångra dig
Årets julklapp detta år...

Ken Cassel
6/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-06 03:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Handlarna gör allt för att få sälja...
2020-11-10

    tramp
Mycket bra text :-)
2020-11-06

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha ja du, den har jag redan införskaffat,
funkar bra för det mesta men glappar lite ibland.
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel