Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt sökande

Vi var allt och inget
Främlingar för andra
Sorgligt men vackert
Svek och ömhet i ett
nyanserna däremellan
Får icke glömmas
Liksom tankarna
Så hårfint och välkammat
Uträknat för egots skull
Minsta detalj under lupp
Inget missar ögat
Minnen som svider
Det bränner som elden
Därbakom även längtan
Efter kärlekens beröring
Något som snuddar hjärtat
Om bara för ett ögonblick
Stunden som förevigt saknas
Sedan dess trånar och söker
För att hitta tillbaka
Till denna känsla
Så lugnet kan infinna sig
Då och bara då
Kan jag få andas ut






Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-06 05:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan