Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld av kärlek

En önskan om en värld
Där godhet blomstrade ifred
Ingen ondska som kunde nå
Själar som har sin frihet
Där bara kärlek finns
En värld av vänlighet
Där ingen visste något annat
Alla behandlades likadant
Med leenden och kramar
Ingen ensamhet eller oro
Ordet våld som inte ens fanns
Ingen visste vad grymhet var
Ingen kunde förmå nått annat
För det enda som alla lärt
Var respekt och förståelse
Kärlek och omtanke
Allt ingjutet sen födseln
Djuren som lever utan plåga
Där alla har skydd och trygghet
Djuren vet inget annat
Än just det att vara älskad
Snälla ta mig till den platsen
Så jag kan få frid och vila




Fri vers av Kaffedivan
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-06 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan