Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidstro

Vågar man tro på en framtid
Som är fri från sjukdom och elände
Från människor som bara ljuger
Som ljuger för att få fördelar
Som ljuger och beter sig som en
fyraåring som inte får godis
Som inte tar hänsyn till människors bästa
Som har ett ego som är alldeles för stort
Som kör över alla och anser att bara dom har rätt
Världen behöver ledare som bryr sig om människors bästa
Hoppas dom finns någonstans




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-06 09:03



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
T ron på bättre tid på glid
R ätt svår att då fånga!
O ch så är det för många!
N u behövs goda råd stronga!
! Och inte fler topp-
! chefer så vrånga!
2020-11-07

  Öknens Ros VIP
Att inte ge upp hoppet om en bättre framtid, att se de goda krafterna trots att det ser mörkt ut.
2020-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Det behövs goda och starka krafter, annars tar det en ände med förskräckelse!
2020-11-06

  M.Eta
Egoister finns det gott om, men en sådan får inte få för mycket makt!
2020-11-06

  Sparvögat VIP
Hoppet lever men maktens korridorer tilltalar tilltalar sällan de goda...
Men ibland gror ett ljust frö och förändringens vindar blåser åt rätt håll!
Hoppet är det man måste leva på...
2020-11-06

  ULJO
Tyvärr så är flertalet av världens ledare idioter. Psykopater. Inga andra mäktar med att vara ledare. För större nationer.
2020-11-06

  Solstrale VIP
Bra lyft om människors dårskap!
Och vi hoppas, men fostra den nya generationen bättre därpå!
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP