Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På livets stora scen




Vi är alla aktörer
på livets stora scen

en del har huvudroller
andra är statister

oavsett hur olika vi är
har vi något gemensamt

ljuset skall släckas för gott
ridån, för sista gången falla




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2020-11-06 10:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är något som ingen kommer undan...bra skrivet...
2020-11-10

  DavidM VIP
Liknelserna över tillvaron, förmedlade med känsla.
2020-11-08

  Solweig Jansson VIP
Så sant ....
2020-11-08

    Peter Söderqvist
Du har en stor roll på scenen. Tack för att du skriver.
2020-11-08

  lila fjäderblomman VIP
ja det är väl det enda vi vet säkert!
2020-11-07

  Anya VIP
Jaa döden kommer ingen av oss ifrån. Tänker på Shakespeare här. Han har skrivit om att hela världen är en skådebana.
Fint fångat av dig.
2020-11-07

  Kungskobran VIP
Inför döden är vi alla lika
fattiga som rika
2020-11-06

  Blomma-Stjärna VIP
att födas i människokropp, växa och lära och göra, leva och älska och dö - ja, det är mycket som vi alla har gemensamt -
bra och snyggt poetat!
2020-11-06

  Burn

Ja, de två sista raderna är just vad som gör våra livsval så viktiga.

2020-11-06

  Sparvögat VIP
Innan ridån går ner skänk ljus och värme åt alla som ber...
Vist talat!
2020-11-06

  Solstrale VIP
Jag som tror på att ljuset ska oss rädda...
Blir lite sorgsen där...

Bra dramatik i dina rader!
2020-11-06

  Öknens Ros VIP
Ord av vishet.
2020-11-06

  bibbi ahrnstedt
Fint, ja tänk på att leva varje dag
2020-11-06

    Lena Staaf VIP
Ja vi har olika roller man alla behövs och vi är alla viktiga för varandra. Fint skrivet!
2020-11-06

  AiA Maria den fria

En fin uppmaning om att vårda o respektera LIVet!


Tack!
2020-11-06

  Feliaxel VIP
Så kloka ord du förmedlar
2020-11-06

  M.Eta
Får hoppas att den inte faller än på ett tag. Bra tänkt och skrivet!
2020-11-06

  ULJO
............ och alla är vi betydelsefulla.

2020-11-06

  Maria Sundelin VIP
Precis så är det
Kramar
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP