Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är aldrig ensam

Ett ljus mot ditt hjärta
Skuggorna av ett ansikte
Faller som lätt in i en dimma
Du som räknat alla ensam dagar
Ingen vet vad du har gått igenom
Du bara fortsätter att kämpa
Tror inte på att det finns ett slut
Man kan inte ändra på sitt öde
Tankar när mörkret lagt sig till ro
Som att det finns ett ljus långt borta
Du vet att du är solen som strålar
Överallt och ingenstans
Jag finns här nu
Du behöver inte vara ensam mer
Var inte ledsen
Du kommer alltid igen
Som en rädsla som skrämmer dig
Du som räknat alla ensam dagar
Ingen kan veta om inget sägs
Jag slutar aldrig att lyssna
Jag vill alltid veta allt
Tror inte på att det finns ett slut
Vi alla bär på vårt eget öde
Allting kommer tillbaka
Du ska åter en dag som solen stråla
Rullgardinen skymmer ett himmelrike
Du behöver inte vara rädd längre
Du ska komma tillbaka starkare
Du är alltid solen som strålar
Det som nog är ditt öde
Hoppets låga slutar inte lysa
Du är aldrig ensam




Bunden vers av Lidde
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-06 13:08



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Oerhört vackert och tröstande att aldrig vara ensam
2020-11-08

  angela Täubert fd Jansson VIP
Djupt och vackert.
Finns det hopp finns det liv.
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde