Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skrivträning. #Tema: #T i form av en #bokstavsdikt där varje ord börjar med T.


TILLITENS_TROFASTHET (Allitteration, 5 verser )

#TILLITENS_TROFASTHET

Totalitära tanketerrorns tvångströja
Tabuns taktiks tistlar, traumatiserar
Tigande töcken täcker, trycker till

Tvivlets tigrar tassar tudelat
Tyrannens trumma – taktfast tortyr
Tuktade tårar, tragedins tumult

Tystnadens tålamod trolovat talar
till trognas tummade tillit
Tillbakahållna trofasta tårar törs trilla

Tacksamheten tar tolvmilakliv
Tillåter, tyder tecknets tiara
Tronens trumf – trädkronans tillväxt

Tacktal trumpetas till tillitens tolvslag
Trängselskatt tilldelas trångsyntheten
Tusenskönorna tindrar trolskt typografin



© Victoria inside
@ DominiQue NVC Costa


__________________________________
En #Skrivövning via SkrivarSidans skrivgrupp på Facebook


#Tema: #T i form av en #bokstavsdikt där varje ord börjar med T. Högst 5 verser med 3 rader i varje. #Allitteration #TemaT




Bunden vers (Rim) av DominiQueen
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-06 13:32



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
tid
tillit
tålamod
tacksamhet


samtliga våra T:n bär :)

Lysande kraftfull Victoria!

Tack<3<3<3
2020-11-12

  Peter G VIP
Tacksamt trillande tilltalande T-ord! Tycker taktfast toktalande teatraliskt troll!


2020-11-09

  Eva Langrath VIP
Trumvirvel till T-ordens tillväxt.
2020-11-06

  Solstrale VIP
Trumvirvel tillika- tack!

Trollen trampar till
Tycker truten trasig
Tåren trillar tung
Tam tingsrätt tillmötesgår
Trollande trollets trams
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen