Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppgift på SkrivatSidan Dikt där alla ord ska börja på T.


#T.


Talaren tiger.
Tystnaden talar.
Tankarna tumlar.

Tveka...ta' tag!
Tyd tidens tecken.
Tolka transparens.

Tränad till tystnad?
Trotsa tilltäppta trynen.
Taggad till tänder!




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-06 13:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Talande text tilltalar!
2020-11-10

  stormengudrun VIP
Jättebra skrivet, och det finns en tråd i det hela :-)
2020-11-08

  Gunnel Eriksson VIP
Även om allt skulle börja på T,
tycker jag mig ana en personlighet här.
Bra!
2020-11-07

  Öknens Ros VIP
Härligt beskrivande på bokstaven T! Riktigt bra!
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP