Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SMULTRON I NOVEMBER!

Jag gick i det daggvåta gräset, det doftade sommar.
Jag hade gått där många gånger förut,
hade hållit kollen på de små bladen.
Sedan blommorna de små vita.
Vid min nästa promenad var de där, de små söta röda smultronen.
Gick dit och plockade några deciliter när de mognat,
tänk er doften är helt underbar.
Nu äntligen i november ska vi äta glass med de söta smultronen.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-11 16:18



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Härlig känsla och tänk att det fanns så många där
2020-11-19

  Marita Ohlquist VIP
November bjuder på sommarens sötma, en smakupplevelse i höstrusket!
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP