Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det blåser


Varma vindar


Tycks det inte som att
det blåser varma vindar idag
utanför mitt fönster

vindar som färdats
från andra sidan Atlanten

via golfströmmen
ända upp till våra breddgrader

Tycker jag mig inte känna
en ljum fläkt

en monsunvind
med demokrati och rättvisa

västanifrån






Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-06 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP