Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygga styrka

 Ta svagheten i sin famn

Livet går i svängar

på en väg som kan vara så krokig

Smärtan fångas in för snabbt

i sin motvilliga snara

Prövar bygga upp murar runt 

kom inte inom dörren

sårbarheten klarar inte av

smärtans övertag

Bygg då styrkan inombords och låt

kroppen få känna hellre egen smärta en maktlöshet

Bygg upp kroppen till en styrka när dagen kommer

Klara förmedla och se i livet du kan  få kraft att resa dig igjen och igjen......

vända på situationen 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-06 16:11



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
EN DIKT OM STYRKAN SOM KOMMER INIFRÅN. BRA!
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP