Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat flimrar

Det flimrar till i mitt hjärta varmt

De dunkar slår

När jag ser dig där i hösten

Hjärtat flämtar till av kärleken till dig

Vi vandrarf fram i höstlöven

Kastar dem mot varandra

skrattar befriandef från  allt

Ta tid njuter dagen

Du säger kom vi reser bort ett tag till solen och stranden

Bara bli där du och jag

Mitt hjärta bankar slår

Flimrar till av varm varm kärlek

Vi stoppar  lägger våra händer på  varann hjärta flimrar och flimrar........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-06 16:21



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Kärlekens poesi som värmer...
Så fint!
2020-11-06

  alicja lappalainen VIP
en vacker stund med den man älskar
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP