Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eterneller

Snön droppar.
Regnet dalar.
Hagel porlar.
Som en kyss.
Så vindstilla.
Med samma innebörd.
Den frusna sångsvanen.
Hennes tårar.
Pärlor av akvamarin.
Orkeslösheten.
Sipprar mellan mina fingrar.
Medan lyckan tvekar.
Tvivlar jag inte.
Påminner mig om dig.
Och det vackra återvänder.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-06 16:51



Bookmark and Share


  Gin83
Underbar
Så vacker

"Den frusna sångsvanen.
Hennes tårar.
Pärlor av akvamarin"

Sällsynt vackert!

Känns som ur en saga
Blir väldigt visuell för mig

Fastnade så otroligt mycket för dessa tre rader.
Och alstret i sin helhet är så skört och vackert. Som en silverlik naken silhuett i ett regn.

"Snön droppar.
Regnet dalar.
Hagel porlar.
Som en kyss.
Så vindstilla"

Bland det vackraste jag läst
Jag faller hejdlöst

2020-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP